Πολιτικη

Τζιούμης: "Εξασφαλίσαμε επιπλέον 1.700.000 € από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ"

...για τους αδύναμους συμπολίτες μας"

Συνεχίστηκε η διανομή προμηθειών τροφίμων και βασικής υλικής βοήθειας, από τον Δήμο Τρίπολης, σε απόρους συμπολίτες μας, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διανομή γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα , έτσι ώστε να είναι ομαλή η προμήθεια των συμπολιτών μας.

Το Κέντρο Διανομής επισκέφθηκε, την Τρίτη (7/9/2021), ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ο οποίος, έχοντας στο πλευρό του την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Τρίπολης, Μαρία Καραλέκα, τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έγινε επέκταση του προγράμματος, κατορθώσαμε ως Δήμος και με τη δουλειά που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα και με τις προσπάθειες που κάναμε, να ενταχθούμε με επιπλέον ποσό 1.700.000 ευρώ για τον επόμενα δύο χρόνια.

Έχουμε κάνει την αποδοχή της χρηματοδότησης και σύντομα προχωράμε στη δημοπράτηση για να προκύψει ο ανάδοχος.

Εξασφαλίσαμε έτσι -για τα επόμενα δύο χρόνια- προϊόντα οικιακής χρήσης, τρόφιμα κ.λ.π. για συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης των εκπτώσεων των προηγούμενων διαγωνισμών, προυπολογισμού 500.000 ευρώ.

Στόχος της δημοτικής μας αρχής είναι να στέκεται δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μας, αλλά κυρίως στους πλέον αδύναμους».

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.