Πολιτικη

Πελοπόννησος: Συνάντηση Νίκα- Μπακογιάννη (photos)

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δέχθηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Αθηναίων στην Καλαμάτα

Συνάντηση είχε χθες το πρωί, Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν αυτοδιοικητικά και άλλα θέματα.

 

Σε δηλώσεις που έγιναν στη συνέχεια, ο δήμαρχος Αθηναίων έπλεξε το εγκώμιο του Π. Νίκα τονίζοντας ότι η πολυετής προσφορά του στα αυτοδιοικητικά πράγματα αναγνωρίζεται από όλο το πολιτικό φάσμα, ενώ παράλληλα επισήμανε -μεταξύ άλλων- ότι είναι ήδη ορατό το έργο που παράγεται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αυτά τα δύο χρόνια.

 

“Σκεφτόμαστε και πράττουμε με ορίζοντα τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κ. Μπακογιάννης, αναφερόμενος στα κοινά σημεία που, όπως σημείωσε, έχει ο ίδιος με τον Π. Νίκα.

 

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε το οραματικό στοιχείο που διακρίνει τον Κ. Μπακογιάννη, τόσο στην τωρινή του θητεία ως δήμαρχος Αθηναίων, όσο και στην αμέσως προηγούμενη ως περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και αναφέρθηκε στην πολύχρονη φιλία που υπάρχει μεταξύ τους, εκφράζοντας την βεβαιότητα πως οι δράσεις και τα έργα του θα μεταμορφώσουν την ελληνική πρωτεύουσα και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.

 

Ακολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ του περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος επιφυλάχθηκε να ανταποδώσει την φιλοξενία στον Π. Νίκα.

 

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνάντηση ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και οι θεματικοί ομόλογοί του Βασίλης Καπέλιος, Ανδρέας Τσουκαλάς και Αννα Καλογεροπούλου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.