Πολιτικη

Αθήναιο Αρκαδίας: "Θέλει ή δεν θέλει η παράταξη Νίκα τη μονάδα;"

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Χαριστική βολή για την μονάδα στο Αθήναιο η απόφαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου

Με μεγάλη θλίψη παρακολουθήσαμε την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου στις 6 Οκτωβρίου 2021, αναφορικά με το θέμα της μονάδας επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων στην ΤΚ Αθηναίου Δ. Τρίπολης.

Από αυτά που συζητήθηκαν και από την απόφαση που ελήφθη διαπιστώσαμε την υποκρισία, τα ψέματα, τις συναλλαγές μεταξύ των παρατάξεων, τα φτωχά επιχειρήματα, την απουσία θάρρους στην έκφραση της γνώμης τους, την αλαζονεία της περιφερειακής αρχής και γενικότερα την υποβάθμιση του οργάνου, ως ανώτατου συλλογικού οργάνου της Περιφέρειας.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η περιφερειακή αρχή Νίκα είναι πειθήνιο όργανο της Κυβέρνησης και λειτουργεί κατόπιν εντολών.

Στη συνεδρίαση αυτή, οι μάσκες έπεσαν, ο καθένας ας αναλάβει πλέον τις ευθύνες του. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε και έγινε αντιληπτό τι πρεσβεύει η κάθε παράταξη και ο κάθε σύμβουλος.

Δεν μπορεί περιφερειακή σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, να είναι εισηγήτρια του θέματος και να την «αδειάζει» η ίδια η παράταξή της, ψηφίζοντας αντίθετα. Ας πουν ξεκάθαρα τι συμβαίνει. 

Όταν πήρε δε το λόγο ο Περιφερειάρχης , δημιουργήθηκε τέτοια σύγχυση, που ως κάτοικοι της ενδιαφερόμενης περιοχής, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε ποια είναι η θέση της περιφερειακής αρχής. Θέλει ή δε θέλει τη μονάδα; Οι πράξεις τους πάντως είναι ενάντια στα συμφέροντα των κατοίκων της περιοχής.

Τα Ελληνικά μας είναι πάρα πολύ καλά και μπορούμε να αντιληφθούμε τις προτάσεις εκείνες που οδηγούν σε αδιέξοδο και δεν λύνουν οριστικά ρο πρόβλημα μας.

Η Βαβέλ STOP!!!

Δυστυχώς απουσιάζει το πολιτικό θάρρος. Το εξ αρχής βροντερό ΟΧΙ για την ρυπογόνο μονάδα , που έχει ένα ιδιαίτερα βεβαρημένο περιβαλλοντικά παρελθόν στα Λεχαινά Ηλείας.

Κάποιοι άλλοι που ήθελαν ξεχωριστή επιτροπή αγώνα, δικές τους συγκεντρώσεις, το μόνο που κατάφεραν ήταν να προκαλέσουν πρόβλημα στο χωριό και να διχάσουν τους κατοίκους, υποσχόμενοι πως με τον δικό τους αγώνα θα βγούμε νικητές.

Ο επίλογος γράφτηκε στο προχθεσινό συμβούλιο, με την ψήφο τους, η οποία δόθηκε στην πρόταση που ψηφίστηκε και είναι ίδια με αυτή του Περιφερειάρχη κ. Νίκα. Πού είναι οι αντιδράσεις για την σύμπραξη της παράταξής τους  με την παράταξη Νίκα. Είναι για γέλια και για κλάματα αυτή η κατάληξη.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, μέχρι να καταφέρουμε να μην λειτουργήσει η εν λόγω μονάδα.

Ο αγώνας μας θα είναι συνεχής, δυναμικός, με επιχειρήματα για την προστασία του περιβάλλοντος, της ζωής μας, των περιουσιών μας και της ιστορίας της περιοχής μας.

 

Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων ΔΕ Βαλτετσίου

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.