Πολιτικη

Γιαννακούρας κατά των "δεκανικιών του κ. Νίκα"

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Ευάγγελος Γιαννακούρας

Γιαννακούρας: Με την ψήφο –δεκανίκι Δέδε-Γόντικα οι εργασίες εγκατάστασης της μονάδας ζωοτροφών στο Αθήναιο συνεχίζονται ανελλιπώς 

 

Αυτό κατάφεραν!!! 

Ο Αριστοτέλης είχε πει ότι όποιος πολίτης δεν είναι ενεργός στα κοινά και στην πολιτική δεν είναι αδιάφορος αλλά άχρηστος. Και είναι σωστό. Η πολιτική καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα της ζωής μας.

Ακούγοντας πολλές φορές πολίτες να καταφέρονται εναντίον των πολιτικών και να απαξιώνουν την πολιτική και εγώ ακόμα δυσανασχετούσα, γιατί και εγώ ως ένα βαθμό είμαι ένα μικρό μέλος αυτής της ομάδας.

Δεν είναι όμως σωστό να βάζουμε στο ίδιο κάδρο όλους, καθότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Γιατί υπάρχουν πολλές εξαιρέσεις, που βλέπουν , βιώνουν και πολιτεύονται για να προσφέρουν, όσο βέβαια μπορούν, με βάση το περιθώριο που έχουν και δεν πολιτεύονται ούτε για να πλουτίσουν, ούτε για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα συμφέροντα.

Όταν όμως έρχεσαι αντιμέτωπος με συγκεκριμένες συμπεριφορές, με υποχθόνιες συμφωνίες, όπως αυτές που ζήσαμε στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, που είχε ως θέμα συζήτησης την εγκατάσταση της μονάδας ζωοτροφών στο Αθήναιο, αισθάνθηκα και εγώ την ίδια αηδία και την ίδια απέχθεια που αισθάνονται πολλές φορές οι πολίτες, όταν βλέπουν κατάματα την υποκρισία, το ψέμα και την προσπάθεια εξυπηρέτησης μικροσυμφερόντων.

Έπεσαν πραγματικά οι μάσκες. Και καλά την παράταξη του κ. Νίκα την ξέρουμε. Αλλά αυτοί που φώναζαν με τις ντουντούκες και μάλιστα παροτρύνοντας να γκρεμίσουμε το εργοστάσιο, την ώρα της κρίσιμης ψηφοφορίας , που η δική μας παράταξη πρότεινε την ψήφιση της ακύρωσης της άδειας εγκατάστασης, ταυτίστηκαν απροκάλυπτα με την περιφερειακή αρχή Νίκα.

Μια περιφερειακή αρχή, που με κάθε τρόπο και χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα, εδώ και καιρό, πειθήνιο όργανο κυβερνητικών στελεχών, που για τα δικά τους συμφέροντα, θέλουν να εγκαταστήσουν στο Αθήναιο τη ρυπογόνο αυτή μονάδα, δεν έχει φέρει καμία ουσιαστική αντίδραση και μόνο στα λόγια δήθεν υπερασπίζεται τους κατοίκους της περιοχής που δεν θέλουν την μονάδα.

Οι εργασίες εγκατάστασης μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με την βοήθεια της Λαϊκής Συσπείρωσης του κ. Γόντικα και της παράταξης Δέδε-πλην της κας Δημητρακοπούλου και μπράβο της,- και με τις ψήφους της περιφερειακής αρχής Νίκα, συνεχίζονται ανελλιπώς.

Κύριοι, σας κατάλαβαν μέχρι και οι πιο δύσπιστοι, μέχρι και οι πιο φανατικοί υποστηρικτές σας.

Η Δημοκρατία λειτουργεί με κανόνες, με συλλογικές αποφάσεις και σας δόθηκε η ευκαιρία με την ψήφο σας, να πετύχουμε ό,τι λέγατε με μεγάλα λόγια και λεονταρισμούς, κάτι που όπως φαίνεται μέσα σας δεν το θέλατε. Όλη αυτή η ιστορία ήταν μία μελανή σελίδα που αποδεικνύει ότι όταν οι πολιτικοί δεν είναι ενάρετοι και αξιόπιστοι αλλά άγονται και φέρονται για το προσωπικό τους συμφέρον και μόνο , κάνουν κακό στον τόπο και τους πολίτες.

Αυτά βλέπουν τα νέα παιδιά και δυστυχώς αποστασιοποιούνται από την πολιτική. Είστε ό,τι χειρότερο παράδειγμα για τους νέους μας. Ντροπή σας.

Αποτελείτε αισχρό παράδειγμα προς αποφυγή. Κρίμα!

 

Βαγγέλης Γιαννακούρας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας, τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.