Πολιτικη

Οι συμβουλές Νίκα στα μέλη της νέας ΔΕΕΠ Αρκαδίας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε η νέα πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής της πρώην ΝΟΔΕ της Ν.Δ.

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα επισκέφθηκαν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, η νέα πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Βάλια Μαυραϊδοπούλου και τα μέλη της Επιτροπής που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Απευθυνόμενος ο περιφερειάρχης προς τα στελέχη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αρκαδίας της Ν.Δ. ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και συνέστησε "να μείνουν μακριά από εξαρτήσεις βουλευτών, να βλέπουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής τους", καθώς επίσης και "να συμπαρίστανται με όλες τους τις δυνάμεις στην κοινωνία και στον κόσμο, ανεξάρτητα από τις επιμέρους ιδεολογικές προτιμήσεις", εφιστώντας τους παράλληλα την προσοχή καθώς -όπως χαρακτηριστικά σημείωσε και αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου- "ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με τριαντάφυλλα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.