Πολιτικη

Β.Γιαννακούρας, Γ. Ρουμελιώτης, Κ. Παπαντωνίου: "Μην τολμήσεις Νίκα να αγγίξεις την Αρκαδία"

Ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αρκαδίας και μέλη της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» έχουμε αντιληφθεί από την πρώτη στιγμή, όπως άλλωστε και όλοι οι Αρκάδες πολίτες, ότι η Περιφερειακή Αρχή του κ.Νίκα ήταν απολύτως εχθρική απέναντι στην Αρκαδία.

Καθυστερούν με σκοπιμότητα την υλοποίηση εκατοντάδων έργων που τους παραδώσαμε είτε από το ΕΣΠΑ ,είτε από το ΠΔΕ , είτε από το Λιγνιτόσημο, είτε από το ΤΑΠΤοΚ, τα οποία στο σύνολο τους ξεπερνούν τα 30.000.000€.

Ο κ.Νίκας εδώ και δύο (2) χρόνια δυσφημεί την Αρκαδία, παρουσιάζοντας την ως υπανάπτυκτη περιοχή. Αδιαφορεί πλήρως για τις καταστροφικές επιπτώσεις των πρόσφατων πυρκαγιών σε Γορτυνία και Μεγαλόπολη με αποκορύφωμα τον εμπαιγμό των Γορτύνιων πυρόπληκτων πολιτών την ώρα της καταστροφής με το περιβόητο «λεφτά έχομεν»!

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως για τη στοχοποίηση της Αρκαδικής γης και των Αρκάδων πολιτών ήρθε από τον κ.Νίκα με τις χθεσινές του δηλώσεις σχετικά με τη μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων από τη Σπάρτη στην Παλαιόχουνη.

Με βασικό υπεύθυνο τον κ.Περιφερειάρχη προσωπικά και τις παλινωδίες του, το έργο ΣΔΙΤ που παρέλαβε από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή έχει τροποποιηθεί πλήρως. Η τροποποίηση αυτή είναι εις βάρος της Αρκαδίας αφού είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο κ.Νίκας θέλει να μετατρέψει την Αρκαδία σε σκουπιδότοπο της Πελοποννήσου. Η Σπάρτη είναι μόνο η Αρχή, η Καλαμάτα ακολουθεί και ο σχεδιασμός είναι, όλα τα σκουπίδια να έρθουν στην Αρκαδία.

Ο κ.Νίκας και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι οι Αρκάδες πολίτες είναι ιθαγενείς, αφού μόλις πριν μία εβδομάδα ο κ.Λαμπρόπουλος με δηλώσεις του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης τόνισε χαρακτηριστικά: «Το εργοστάσιο της Παλαιόχουνης δεν θα δεχτεί άλλα σκουπίδια από αυτά που προβλέπει ο σχεδιασμός».

Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικού ψεύδους, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Αρκαδίας προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αρκάδων για να τους «πιάσει στον ύπνο», αφού ο κ.Νίκας τον διέψευσε πλήρως μόλις χθες! Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι σε λίγες μέρες τα σκουπίδια της Λακωνίας θα έρθουν στην Παλαιόχουνη!

Ποιος είναι ο ρόλος σας τελικά κ.Λαμπρόπουλε; Να προστατεύετε τα συμφέροντα των Αρκάδων πολιτών ή να συμμετέχετε ως πρωταγωνιστής μάλιστα στο σχεδιασμό της καταστροφής της Αρκαδίας;

Καλούμε σε συστράτευση και αγώνα, εναντίον του μεθοδευμένου σχεδιασμού Νίκα για την καταστροφή της Αρκαδίας, τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, τον Δήμαρχο  Τρίπολης και όλους τους Δημάρχους της Αρκαδίας, το Επιμελητήριο και όλους τους φορείς ώστε να δημιουργήσουμε ένα δυναμικό μέτωπο απέναντι στο μεθοδευμένο σχέδιο Νίκα της μετατροπής του Ιστορικού μας τόπου σε απέραντη χωματερή.

Σε ό,τι αφορά το δήθεν ενδιαφέρον του κ.Περιφερειάρχη για την Αρκαδία με το υδατοδρόμιο στη λίμνη Τάκα και τα μεγαλειώδη «οράματα» του για τη Μεγαλόπολη, είναι ξεκάθαρο πως ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι».

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Π.Ε. Αρκαδίας

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Γιώργος Ρουμελιώτης

Κλημεντίνη (Κλειώ) Κορώνη Παπαντωνίου

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.