Πολιτικη

"Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο όποτε κι αν γίνουν εκλογές"

Φωτογραφία: arcadia938.gr

Η απάντηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στα εκλογικά σενάρια.

Με δήλωσή του στο κεντρικό δελτίο του Opentv ο βουλευτής Αρκαδίας, Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής και εις εκ των στενών συνεργατών του νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, έδωσε σαφή απάντηση στα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και τα οποία... φούντωσαν ακόμη περισσότερο μετά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή. 

"Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο όποτε και αν γίνουν εκλογές . Η συζήτηση για εκλογές μέσα στην πανδημία αγνοώντας την πραγματικότητα δεν δείχνει υπευθυνότητα", σημείωσε αρχικά ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Και πρόσθεσε: "Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ Μητσοτάκη που ζητούσε εκλογές ένα χρόνο μετά τις εθνικές εκλογές και τον κ Τσίπρα που 10 μέρες πριν έλεγε ότι δεν ζήτω εκλογές λόγω υπεύθυνης στάσης απέναντι στην πανδημία. Προχωράμε μπροστά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.