Πολιτικη

Αναφορά Οδυσσέα σε Σκρέκα για τον ορεινό όγκο του Μαινάλου

Ο βουλευτής Αρκαδίας και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτηρίζει εξαιρετικής σημασίας την προστασία του ορεινού όγκου.

Έπειτα από ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης το οποίο αιτείται τη σύνταξη τοπικού πολεοδομικού σχεδίου, σύμφωνα με τον Ν.4447/2016, για την προστασία του ορεινού όγκου του Μαινάλου και σε συνέχεια της ερώτησης που είχα καταθέσει τον περασμένο Μάιο αναφορικά με το θέμα, κατέθεσα αναφορά με την οποία ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό να επιληφθεί άμεσα του θέματος, αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

AΝΑΦΟΡΑ

Προς: Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκρέκα

Θέμα: Σύνταξη πολεοδομικού σχεδίου για την προστασία του ορεινού όγκου «Μαινάλου»

Κύριε Υπουργέ,

Σε συνέχεια της υπ. αρ. 6859/26.05.21 ερώτησης που είχα καταθέσει σχετικά με την ολοκλήρωση του Προεδρικού διατάγματος για το Μαίναλο, σας αναφέρω το από 3/3/2022 ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης με αρ. Πρωτ 6075 σύμφωνα με το οποίο το Δημοτικό Συμβούλιο αιτείται τη σύνταξη τοπικού πολεοδομικού σχεδίου σύμφωνα με τον Ν.4447/2016 για την προστασία του ορεινού όγκου Μαινάλου.

Σας καλώ να λάβετε γνώση και να με ενημερώσετε για τις άμεσες ενέργειες της αρμοδιότητάς σας επί του σημαντικού αυτού θέματος.

Αθήνα, 15.03.2022
Ο Αναφέρων Βουλευτής,
Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.