Πολιτικη

Τζιούμης: “Συνεχίζουμε με νέες δράσεις και εκδηλώσεις για τα 200 + 1 χρόνια από τον Αγώνα του ΄21”

Ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, ανακοίνωσε ότι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Δήμου, για τον Αγώνα του ’21, θα συνεχιστούν και το 2022

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη “1821, η φλόγα της Επανάστασης”, την Παρασκευή (25/3/2022), στην Τρίπολη, ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης, ανακοίνωσε ότι οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Δήμου, για τον Αγώνα του ’21, θα συνεχιστούν και το 2022.
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος είπε: «Είναι εξαιρετικά τιμητικό μια σπουδαία εκδήλωση της περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως είναι η παρουσίαση του ντοκιμαντέρ του κ. Μανουσάκη, να κλείνει τον κύκλο των παρουσιάσεων του, σε μια σημαδιακή μέρα, εδώ στην Τρίπολη. Στην Τρίπολη διαγραμμίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα του πρώτου έτους της Ελληνικής Επανάστασης, με κορυφαίο την Άλωση της Τριπολιτσάς. 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, κύριε Περιφερειάρχα, για την τιμητική παρουσίαση αυτής της εκδήλωσης.
Ο Δήμος Τρίπολης πέρυσι παρουσίασε μια σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια, με μεγάλες δυσκολίες, λόγω της πανδημίας. 
Για το λόγο αυτό, φέτος θα συνεχίσουμε για τα 200 + 1 χρόνια, με μια σειρά από νέες δράσεις και εκδηλώσεις.
Θέλω να πω ότι το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι ότι η ενότητα του ελληνικού λαού θα μας οδηγήσει στις δύσκολες εποχές που ζούμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα».

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.