Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Ας πούμε κάλλιο αργά παρά ποτέ"

Φωτογραφία: facebook/ Γιάννης Σμυρνιώτης

"Aπάντηση" του πρώην Δημάρχου Τρίπολης σε σημερινές ανακοινώσεις του νυν

Ο κ. Σμυρνιώτης ανάρτησε το εξής κείμενο στο facebook- συνοδευόμενο από φωτογραφία όπου παρουσιάζεται απόσπασμα παλαιότερου φυλλαδίου της παράταξής του:

Ας πούμε κάλλιο αργά παρά ποτέ που επιτέλους - με καθυστέρηση τριάμισι χρόνων - αποφασίστηκε σήμερα η έστω και μερική εφαρμογή της εγκεκριμένης από τα τέλη του 2018 αναθεώρησης της κυκλοφοριακής μελέτης αλλά και του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης σε κοινόχρηστους δρόμους του κέντρου της Τρίπολης.
Ακούσαμε επίσης δια στόματος κ. Τζιούμη ότι ΘΑ προχωρήσει και σε μίσθωση ιδιωτικών χώρων (οικοπέδων) για δημιουργία επιπλέον θέσεων στάθμευσης.
Απλά επισημαίνω ότι όλα αυτά δηλαδή εφαρμογή των τότε αναγκαίων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω και των πεζοδρομήσεων του Κέντρου, μίσθωση ιδιωτικών χώρων για δημιουργία θέσεων στάθμευσης - μαζί με την κατασκευή Δημοτικού parking στην κάτω Αγορά - εμείς τα είχαμε ολοκληρώσει στον πρώτο χρόνο της θητείας μας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.