Πολιτικη

Τζιούμης: "Με εκπαιδευτικές δράσεις ευαισθητοποιούμε τα παιδιά στην εξοικονόμηση του Νερού"

Φωτογραφία: tripolis.gr

Η ΔΕΥΑ Τρίπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, διοργάνωσε Εκπαιδευτική Δράση, με θέμα την Εξοικονόμηση του Νερού.


Σχεδόν 200 μαθητές της περιοχής μας συμμετείχαν στην δράση αυτή, με φωτογραφίες οι οποίες ήταν σχετικές με το εν λόγω θέμα.
Την Πέμπτη (7/4/2022), ο Δήμαρχος Τρίπολης παρέδωσε συμβολικά δώρα και επαίνους σε αντιπροσωπεία μαθητών, ενώ το ίδιο θα γίνει για όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στη δράση.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε όλα τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν στη δράση της ΔΕΥΑΤ, καθώς και τους γονείς των παιδιών, αλλά και τους εκπαιδευτικούς. «Πιστεύουμε ότι με τέτοιες δράσεις ευαισθητοποιούμε τα παιδιά. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλουμε στην προσπάθεια αντιμετώπισης ενός σημαντικού προβλήματος που αφορά ουσιαστικά την επιβίωση μας».

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ κ. Στέφανος Χατζόπουλος τόνισε ότι «στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όλους και ιδιαίτερα τα παιδιά ώστε να μάθουν από μικρή ηλικία πώς να χρησιμοποιούν σωστά το νερό και να νουθετούν τους μεγαλύτερους προς αυτή την κατεύθυνση.»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.