Πολιτικη

"Αιχμές" Σμυρνιώτη κατά Τζιούμη για την "έλλειψη έργων"

Φωτογραφία: Γιάννης Σμυρνιώτης/ facebook

Ο πρώην Δήμαρχος, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, "επιτίθεται" στη σημερινή Δημοτική Αρχή, όσον αφορά το σχεδιασμό και υλοποίηση έργων

Ουσιαστικά, όπως αναφέρει και ο ίδιος, απαντά σε σημερινή συνέντευξη του νυν Δημάρχου Κώστα Τζιούμη, ενώ συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφίες σημείων της πόλης, πριν αυτά αναπλαστούν κατά τη δική του θητεία.

Ολόκληρο το κείμενο της ανάρτησης, έχει ως εξής:

Πλατεία Άρεως και Κάτω Αγορά στα τέλη του 2010.

 Αυτή την Τρίπολη παραλάβαμε από τον κ. Κοτσιάνη και την τότε παράταξή σας κ. Τζιούμη το 2010 και σε μια θητεία πραγματικού χρόνου λιγότερου των 3 ετών δηλ. όσο έχετε και σεις μέχρι σήμερα αλλάξαμε την όψη της. Τώρα για τις 40 δημοπρατήσεις έργων  - παρεπιπτόντως εμείς κάναμε πάνω από 60 εκ των των οποίων οι   περίπου 20 ήταν προϋπολογισμού άνω του εκατομμυρίου - και τα εγκαίνια που θα βαρεθώ να έρχομαι ρίξτε πρώτα μια ματιά στα  2013.anaptyxi.gov.gr, anaptyxi.gov και eyde.ypes.gr για να δείτε την πορεία των έργων του Δήμου μας από το 2011 μέχρι σήμερα και τα ξαναλέμε. 

Όσο για τη λίστα που μου ζητήσατε στη σημερινή σας συνέντευξη για τα  δημοπρατημένα ή συμβασιοποιημένα έργα που άφησα στον αείμνηστο Δημήτρη Παυλή  και μόνο το έργο  ΕΣΠΑ της Αντικατάστασης του Αγωγού Ύδρευσης από τις πηγές της Πιάνας προϋπολογισμού 8.000.000 € και τελικής δαπάνης 4.400.000 €  που μαζί με τα τρία σχολεία, τις υδρεύσεις Σταδίου, Ριζών και Κανδήλας, της ανάπλασης Κανδήλας κ.λ.π. είχε ξεκινήσει επί θητείας μου και ολοκληρώθηκαν επί θητείας Παυλή αποδεικνύει ότι κινδυνεύετε να ολοκληρώσετε τη θητεία σας με απορρόφηση του ΕΣΠΑ μικρότερη αυτής του έργου της Πιάνας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.