Πολιτικη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στελέχους της Ν.Δ. στην 124η Π.Β.Ε.

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Νίκος Γιαννακόπουλος

Ανακοίνωση του υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας με τη Ν.Δ. το 2019, Νίκου Γιαννακόπουλου

Σήμερα, Πέμπτη 19 Μαΐου 2022, συναντήθηκε ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. το 2019 κ. Γιαννακόπουλος Νικόλαος με τον Διοικητή της 124 Π.Β.Ε. Πολεμικής Αεροπορίας Σμήναρχο κ. Γρηγόριο Διόλατζη.

Ο κ. Γιαννακόπουλος επέλεξε τη σημερινή ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού για τη συνάντηση αυτή, ερχόμενος σε άμεση επαφή με τους εκπροσώπους των ενόπλων δυνάμεων. Η 19η Μαΐου αποτελεί ημέρα μνήμης σε κάθε γωνιά της γης, καθώς 353.000 συμπατριώτες μας εξοντώθηκαν και χιλιάδες πρόσφυγες, οικογένειες και μικρά παιδιά ξεριζώθηκαν βίαια από τις πατρογονικές τους εστίες. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ο κ. Γιαννακόπουλος τόνισε τη διαχρονική και μεγάλη σπουδαιότητα της 124 Πτέρυγας Βασικής Εκπαιδεύσεως για την πόλη της Τρίπολης αλλά και για την Αρκαδία εν γένει. Υποστήριξε ότι πρέπει οι σχέσεις μεταξύ τοπικής κοινωνίας και εκπροσώπων της στρατιωτικής διοικήσεως να αποβαίνουν πάντα προς όφελος των πολιτών.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.