Πολιτικη

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Γ. Τσαγγούρη

Φωτογραφία: tripolis.gr

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

To Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, στην αρ. 16/24-5-2022τακτική του συνεδρίαση ενημερώθηκε από το Δήμαρχο κ. Κων/νο Τζιούμη για το θάνατο του συνδημότη Γεωργίου Τσαγγούρη, πρώην Προέδρου Κοιν. Λουκά για τέσσερις θητείες, πρώην Δημάρχου Δ. Μαντινείας για τρεις θητείες, πρώην Προέδρου ΤΕΔΚ Αρκαδίας. 

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε στην προσωπικότητα  του Γεωργίου Τσαγγούρη, την εξαιρετική προσφορά του στο Δήμο Μαντινείας και στον τόπο γενικότερα, πρότεινε να εκδοθεί ψήφισμα στη μνήμη του εκλιπόντος  και   να γίνει η κηδεία του με δαπάνη του Δήμου Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του ΓεωργίουΤσαγγούρη, εκλεκτού συνδημότη, πρώην Προέδρου Κοιν. Λουκά, πρώην Δημάρχου Δ. Μαντινείας, πρώην Προέδρου ΤΕΔΚ Αρκαδίας.

Ο Γεώργιος Τσαγγούρης αφιέρωσε τη ζωή του, υπηρετώντας τον τόπο και τους ανθρώπους του ως Πρόεδρος της κοινότητας Λουκά, ως Δήμαρχος του Καποδιστριακού δήμου Μαντινείας, ως  Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Αρκαδίας, επιδεικνύοντας εργατικότητα, ήθος, συνέπεια,  εντιμότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος:

Να γίνει με δαπάνη του Δήμου Τρίπολης η κηδεία του Γεωργίου Τσαγγούρη, ως ελάχιστη ανταπόδοση στην μεγάλη προσφορά  του στον τόπο μας.

Να συνοδεύσει η Φιλαρμονική του Δήμου τη σορό του.

Να παραστεί ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο στην Εξόδιο ακολουθία.

Να εκφωνηθεί Επικήδειος λόγος από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Να εκφρασθούν  τα  ειλικρινή συλλυπητήρια όλων  στην οικογένεια του εκλιπόντος και να τους επιδοθεί το παρόν ψήφισμα.

Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα στην Εξόδιο Ακολουθία.

Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και  στα  ηλεκτρονικά  ΜΜΕ.

Αιωνία του η Μνήμη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.