Πολιτικη

Στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι Αρκάδες Αντιπεριφερειάρχες (pics)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου/ Μανώλης Σκαντζός

Συνάντηση μελών της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου με κυβερνητικούς παράγοντες

Tην Πέμπτη (25 Αυγούστου 2022) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, υπό τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά και με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, των Αντιπεριφερειαρχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ.κ. Σκαντζού Μανώλη, Λαμπρόπουλου Χρήστου, Αναστασοπούλου Στάθη, του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του Συμβούλου του Υπουργού κ.Παπαταξιάρχη Μάκη, με θέμα την υλοποίηση του έργου άρδευσης από τις πηγές Αναβάλου των γεωργικών εκτάσεων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Οι κύριοι Αντιπεριφερειάρχες ενημέρωσαν τον Υπουργό ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί η περιβαλλοντική μελέτη και μέχρι το τέλος του έτους 2022 θα έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης του έργου.

Ο Υπουργός συζήτησε για όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες χρηματοδότησης και κατασκευής του έργου καθώς ενημερώθηκε και για τα άλλα αναγκαία αρδευτικά έργα με στόχο την αναζωογόνηση των γεωργικών εκτάσεων της Αρκαδίας, μεταξύ των οποίων το έργο των δικτύων της λίμνης Τάκα.

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς δεσμεύτηκε να επισκεφθεί εντός του επομένου μηνός την Περιφέρεια Πελοποννήσου και σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα να ανακοινωθούν τα έργα τα οποία θα ενταχθούν προς χρηματοδότηση στο ΠΑΑ 2023-2027, καθώς και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.