Πολιτικη

"Τ' ασθενοφόρα στην Αρκαδία χρειάζονται οδηγούς!" (vd)

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Από τη θέση του προέδρου της Βουλής ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρενέβη εκ νέου για το πολύ σημαντικό θέμα που "καίει" όλη την Περιφερειακή Ενότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο βουλευτής Αρκαδίας με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ε' Αντιπρόεδρος της Βουλής σε ακόμα μύα παρέμβασή του, προς τον Υπουργό Υγείας, ανέφερε ότι τα ασθενοφόρα στα χωριά της Αρκαδίας, χρειάζονται οδηγούς. Ήρθαν τα ασθενοφόρα, αλλά δεν υπάρχει προσωπικό. Ζήτησα από τον Υπουργό να βρει μια λύση με τους οδηγούς. Είτε ως επικουρικό προσωπικό, είτε να ληφθεί σοβαρά υπόψιν η πρότασή μας για την αξιοποίηση των πυροσβεστών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σχετικό δελτίο Τύπου ο κ. Κωνσταντινόπουλος: "ο υπουργός μου απάντησε ότι η χρήση οδηγών από άλλους φορείς, όπως πρότεινα, εξετάζεται από το Υπουργείο, καθώς θα έλυνε αρκετά προβλήματα".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.