Πολιτικη

Οδυσσέας: Είμαστε ΠΑΣΟΚ, προχωράμε περήφανα μπροστά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα του βουλευτή Αρκαδίας και Ε' Αντιπροέδρου της Βουλής...

"Η υπόθεση #Καϊλή είναι μια λυπηρή ιστορία. Παρακολουθώ την πλειοψηφία των κομμάτων αλλά και του συστήματος των ΜΜΕ να προσπαθούν την ατομική ευθύνη να την κάνουν συλλογική.

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι παρότι καταγγέλλουν το φαινόμενο, θα μας ήθελαν μικρές "Καϊλή" και εξηγούμαι:

Θα ήθελαν το ΠΑΣΟΚ να διασπαστεί στα δύο κόμματα μοιράζοντας μας απλόχερα καρέκλες εξουσίας. Άλλωστε όσους εξαγοράζονται για μια καρέκλα τους αποθεώνουν, δίνοντας τους παράλληλα συγχωροχάρτι για παλιές κακές τους πρακτικές.

Σε όλους εμάς που με τις πράξεις μας  αγωνιστήκαμε για αρχές και αξίες και παραμένουμε στην παράταξή περήφανοι  για το ΠΑΣΟΚ, τις μεγάλες αλλαγές και μεταρρυθμίσεις (ΑΣΕΠ,ΕΣΥ, ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΚΕΠ, ισότητα των φύλων στις εργασιακές σχέσεις,  ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, Ενιαία Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων, Αρχή καταπολέμησης εσόδων, πράσινο ταμείο, Συνήγορο του Πολίτη, Οικονομική Αστυνομία και πολλά πολλά ακόμα) προσπαθούν να μας χρεώσουν κάθε ατομική παραβατικότητα/αδίκημα ανθρώπων που χρησιμοποίησαν το ΠΑΣΟΚ και ετοιμάζονταν από καιρό να ακολουθήσουν τον γνωστό δρόμο της μεταγραφής, όπως άλλωστε φαινόταν στην περίπτωση της κας Καϊλή που λειτουργούσε ως βραχίονας της ΝΔ.

Εμείς θα είμαστε εδώ με το πρόγραμμα, τις αρχές και τις αξίες μας τις οποίες δεν θα ανταλλάξουμε με καρέκλες. Πριν και μετά τις εκλογές πάνω σε αυτά θα συγκρουστούμε πολιτικά, για να εξασφαλίσουμε ισχυρό ΠΑΣΟΚ και κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή με σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα και κύριο στόχο ένα υγιές δημοκρατικό περιβάλλον στη χώρα από εδώ και στο εξής, χωρίς τα πρόσωπα που με τα λάθη και τις παραλείψεις τους μας έφτασαν εδώ".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.