Πολιτικη

Απάντηση Ελένης Καρούντζου σε Γιάννη Σμυρνιώτη

Καρούντζου Ελένη: «Ο κ. Σμυρνιώτης δείχνει για άλλη μια φορά την αμηχανία - αδυναμία του λόγω της πρωτοφανούς επιτυχίας της χθεσινής εκδήλωσης»

 Διαβάζοντας έκπληκτοι τη σημερινή ανάρτηση του κ. Σμυρνιώτη, επισημαίνουμε τα εξής: H ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει χαρακτηριστικά "...θα πραγματοποιούνται διάφορες δράσεις για παιδιά στα πλαίσια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού καθημερινά από τις 26 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022" (παρατίθεται η ανακοίνωση με το πλήρες πρόγραμμα δράσεων του Δήμου).

Από την εν λόγω ανακοίνωση γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό και κατανοητό, ότι περιλαμβάνονται οι δράσεις για τα παιδιά ( Άγιος Βασίλης, Εργαστήρι των Ξωτικών, ιστορίες με επαγγέλματα των Ξωτικών κλπ), οι οποίες θα γίνουν από τη Δευτέρα  26 Δεκεμβρίου 2022 έως και το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Αυτό το πρόγραμμα εξακολουθεί να ισχύει και σήμερα χωρίς καμία αλλαγή.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, όμως, το οποίο περιλαμβάνει ξύλινους οικίσκους, που έχουν διατεθεί σε επαγγελματίες, οι οποίοι εκεί θα προσφέρουν διάφορα προϊόντα (ποτά, φαγητό, κλπ), θα λειτουργεί από τις 18 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 6 Ιανουαρίου 2023, όπως προκύπτει και από το Δελτίο Τύπου της 15ης Νοεμβρίου 2022, όπου καλούσαμε τους επαγγελματίες για να τους παραχωρήσουμε δωρεάν ξύλινους οικίσκους, προκειμένου να λειτουργήσουν εκεί το παραπάνω διάστημα.

Επισημαίνουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι σε γνώση του κ. Σμυρνιώτη, αφού τα έχει ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, όλοι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε στο σχεδιασμό των εκδηλώσεων του Δήμου και βέβαια δεν έχει αλλάξει τίποτα στο κόστος.

Επειδή πιστεύουμε ότι ο κ. Σμυρνιώτης ξέρει να διαβάζει Ελληνικά, θεωρούμε ότι σκοπίμως και δολίως διαστρεβλώνει την αλήθεια για να αποκομίσει προσωπικό πολιτικό όφελος, κάτι που τον καθιστά για άλλη μια φορά κοινό συκοφάντη.

Σε αυτή την πόλη η πορεία και η ιστορία του καθενός μας είναι γνωστή και ο κ. Σμυρνιώτης θα κληθεί να εξηγήσει τα όσα λέει ενώπιον του αρμόδιου δικαστηρίου, στο οποίο επιφυλάσσομαι να προσφύγω, στην περίπτωση που δεν ανακαλέσει την κατάπτυστη ανάρτησή του.

Καταλαβαίνουμε ότι η ανάρτησή του δείχνει την αμηχανία του για την τεράστια επιτυχία της χθεσινής εκδήλωσης, όπου για πρώτη φορά γέμισε ασφυκτικά με πολίτες και επισκέπτες η Πλατεία Πετρινού σε εκδήλωση ανάμματος Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

 

Με εκτίμηση

Ελένη Καρούντζου

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.