Πολιτικη

"Κάθε στιγμή ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αλαζονεία και τον κυνισμό του"

Όσα είπε σε συνέντευξή του ο Χρήστος Στάικος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Σε μία κανονική ευρωπαϊκή χώρα, με όλα αυτά που έχουν γίνει, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να σταθεί. 

Θα είχε παραιτηθεί ή θα τον είχαν οδηγήσει σε παραίτηση. 

-Κάθε μέρα, κάθε στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει την αμετροέπεια, την αλαζονεία και τον κυνισμό του σε όλα τα επίπεδα της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

-Παρόλο που φτάνουμε στο τέλος της τετραετίας, δεν μπορούσαμε παρά να αναδείξουμε στο μέγιστο βαθμό μέσα από την κοινοβουλευτική διαδικασία της πρότασης δυσπιστίας, το θεσμικό ατόπημα, την δημοκρατική εκτροπή του κ. Μητσοτάκη.

-Η προσπάθεια συγκάλυψης είναι σκάνδαλο μέσα στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

-Η πρόταση δυσπιστίας είναι μια πράξη που θα εκθέσει τη ΝΔ και τους βουλευτές της. Με αυτά που είπε ο κ. Χατζηδάκης, δείχνουν ότι είναι ένα κόμμα αλληλοεκβιαζόμενων και αυτό είναι επικίνδυνο για τη χώρα και την πολιτική ζωή.

-Η αντίστροφη μέτρηση για τον κ. Μητσοτάκη αρχίζει με αυτή την κοινοβουλευτική διαδικασία. Είναι ένας Πρωθυπουργός σε αποδρομή. Δεν έχει την ηθική υπόσταση να σταθεί ενώπιον των πολιτών με την αντιθεσμική του συμπεριφορά. Η Ευρώπη και το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ανησυχούν για αυτές τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην εικόνα της χώρας.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.