Πολιτικη

"Πρόσθετη στήριξη για επενδύσεις στις λιγνιτικές περιοχές"

Κατ’ εξαίρεση του Αναπτυξιακού Νόμου, όσοι επενδύσουν στις περιοχές της απολιγνιτοποίησης θα μπορούν να λάβουν επιχορηγήσεις, ανεξάρτητα με το μέγεθος της επιχείρησης ανέφερε σε συνέντευξή του ο Αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδεύσεων. 

Το όριο της επιχορήγησης, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Παπαθανάσης, μπαίνει μόνον από τον Χάρτη Περιφερειακών Ενισχύσεων. Στόχος, δε, σύμφωνα με τον υπουργό, είναι να ενισχυθούν μεγάλες επενδύσεις στις περιοχές αυτές, ύψους άνω των 5-10 εκατ. ευρώ. 

Ο κ. Παπαθανάσης στη συνέντευξή του αναφέρεται ακόμη στο Κυβερνητικό Πάρκο, το οποίο προχωρεί κανονικά, και στο ότι αναμένεται η προκήρυξή του μέσα στο έτος. Αναφερόμενος στην πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, τη χαρακτηρίζει «δώρο» του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, καθώς έδωσε αφορμή να συγκριθούν οι περίοδοι διακυβέρνησης των δύο κομμάτων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά όσα είπε

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.