Εκλογες 2019

Στην παράταξη Βόσνου ο Φαρφαράς

Tον Γιώργο Φαρφαρά καλωσόρισε στην παράταξή του, μέσω δημοσίευσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος.

Ακολουθεί η δημοσίευση του κ. Βόσνου: 

"ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΤΙΜΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΑΣ.

Είναι χαρά και τιμή μου να καλωσορίσω τον Γιώργο Φαρφαρά στο ταξίδι μας (όχι μόνο με ποδήλατο!) μαζί για την Τρίπολη. Tον καλωσοριζω στην πόλη μας ως νέο πλεον Δημότη Τρίπολης μετά από χρόνια στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Φαρφαράς είναι ένας ενεργός πολίτης που προσπαθεί καθημερινά να εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές της πράσινης πολιτικής, της οικολογίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης τόσο μέσα από τις σημερινές του δράσεις για το ποδήλατο και την βιώσιμη κινητικότητα και την ενασχολησή του ως κοινωνικός επιχειρηματίας με την Κοινωνική Συνεταιριστική επιχείρηση Πράσινες Διαδρομές, όσο και με την πολιτική του δράση στο παρελθόν ώς 3 φορές υποψήφιος βουλευτής (Έβρου, Αρκαδίας και Θεσσαλονίκης) και υποψήφιος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με τους Οικολόγους Πράσινους.

Εχει διαχειριστεί Ευρωπαϊκά έργα για την προώθηση της φυσικής άσκησης, του αθλητισμού και του ποδηλατικού τουρισμού αλλά και Ευρωπαϊκά προγράμματα για νέους ενάντια στην ρητορική του μίσους, τις διακρίσεις και τους κοινωνικούς αποκλεισμούς. 

Η εμπειρία του ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων στο ΤΕΙ Αθήνας και σε Δημόσια ΙΕΚ και η κατάρτιση του σε θέματα ποδηλατικής πολιτικής και Σχεδίων Αστικής Βιώσιμης Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) θα μας είναι πολύτιμη. 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, 

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, 

ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ, 

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.