Εκλογες 2019

Nέα υποψηφιότητα από τον Βόσνο

Την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας τιμά ο Δημήτρης Βόσνος ανακοινώνοντας μια νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλο που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του.

"Η Δήμητρα σπούδασε μόνη της δουλεύοντας από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια, μια αγωνίστρια της ζωής που αποτελεί παράδειγμα για πολλές  γυναίκες  της εποχής μας

Η Βιρβήλου Δήμητρα του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας γεννήθηκε το 1989 στη Νεστάνη Μαντινείας, όπου και έζησε τα μαθητικά της χρόνια.

Τελείωσε το 2007 το 2ο Λύκειο Τρίπολης και εισήχθη την ίδια χρονιά, ανάμεσα  στους πρώτους, στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη σχολή Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας.

Απέκτησε το πτυχίο της με κατεύθυνση Ψυχολογίας.

Σήμερα παρακολουθεί πρόγραμμα μετεκπαίδευσης με θέμα "Νέες μελέτες και τρόπος αντιμετώπισης ατόμων με Αυτισμό – Παρέμβαση στον Αυτισμό"

Ταυτόχρονα με τις σπουδές της εργάζεται σε εταιρεία Supermarket και σήμερα είναι Διευθύντρια καταστήματος , στέλεχος της εταιρείας".

 

Καλή επιτυχία Δήμητρα

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.