Εκλογες 2019

Καμπύλης: Aνακοίνωση υποψηφίων στη Β. Κυνουρία

Ανακοίνωση Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στη Βόρεια Κυνουρία από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καμπύλη.

Καλωσορίζουμε στην "Πρωτοβουλία Αλλαγής" τους τέσσερις πρώτους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και ενεργούς συντοπίτες μας, τον Θεμιστοκλή Πλακοκέφαλο, την Αρχοντία Παπαδοπούλου-Καψάλη, τη Χριστίνα Αναγνωστάκου-Χατζηγιάννη και τον Γιώργο Σαμαρτζή. 

Το ήθος τους, η επιστημονική τους κατάρτιση, η επαγγελματική τους εμπειρία αλλά και η διάθεσή τους για προσφορά στα κοινά αποτελούν εγγύηση για την ανάδειξη και εξέλιξη του  τόπου μας. 

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές η "Πρωτοβουλία Αλλαγής" με γνώμονα αποκλειστικά και μόνο την ανάπτυξη του τόπου μας διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, οι οποίοι γνωρίζουν και βιώνουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος μας. Για εμάς προτεραιότητα είναι ο Δήμος μας να αναπτυχθεί και να προχωρήσει δυναμικά μπροστά αξιοποιώντας όλα τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου μας.   

Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας και σας εύχομαι καλή επιτυχία!

"Νέοι Άνθρωποι, καθαρά πρόσωπα, νέος Δήμος!"

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.