Εκλογες 2019

"Ο κ.Σμυρνιώτης έκανε τα έργα που δεν έκανε κανένας άλλος"

Σε συνέντεξή του στην τηλεόραση του super tv, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Τρίπολη» κ.Σταμάτης Μέλλος μίλησε εφ’ όλης της ύλης.

Αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του λέγοντας: «Ο κ.Σμυρνιώτης είναι δοκιμασμένος. Έκανε τα έργα που δεν έκανε κανένας άλλος γι’αυτό και εγώ συστρατεύτηκα μαζί του. Γιατί πιστεύω ότι θα πάει τη πόλη ξανά μπροστά. Είμαι υποψήφιος γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι η εικόνα της Τρίπολης είναι τριτοκοσμική και μας προσβάλλει όλους μας».

Επιπλέον, ο κ.Μέλλος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η εικόνα της πολης είναι αποτέλεσμα της «συνδιοίκησης» Παυλή-Τζιούμη ενώ τόνισε ότι: «Ο κ.Τζιούμης μας παρουσιάζεται ως νέο, καινούργιο και ως διαφορετικό. Σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί κάτι από αυτά! Η πόλη καταστράφηκε από την επιλογή του κ.Τζιούμη να στηρίξει τον κ.Παυλή. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Παυλής δεν είχε καμία λύση «στο τσεπάκι» του όπως ο ίδιος έλεγε."

Τέλος, ο κ.Μέλλος επεσήμανε ότι ο κ.Σμυρνιώτης έχει σχεδιάσει ήδη πρόγραμμα 100 ημερών προκειμένου να αρχίσει η πόλη μας να αλλάζει όψη.

 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.