Εκλογες 2019

Η Σωτηροπούλου υποψήφια με τον Σμυρνιώτη

Mια ακόμη γυναικεία υποψηφιότητα ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέα Τρίπολη" και υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές, τον Μάιο του 2019, υποψήφια Δημοτική μας Σύμβουλος, στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, θα είναι μια ακόμα νέα γυναίκα, η Αγγελική (Γκέλυ) Σωτηροπούλου.

Η Γκέλυ γεννήθηκε στην Τρίπολη.

Γονείς της είναι ο Ιωάννης Σωτηρόπουλος ο οποίος διατηρεί Τεχνική Εταιρεία (Λατομείο Αδρανών Υλικών-Βιομηχανία Ασφαλτομιγμάτων) και η Άννα Σωτηροπούλου ιδιοκτήτρια της επιχείρησης γυναικείων ενδυμάτων και υποδημάτων ΑΝΝΕΤΤΕ.

Φοίτησε στα σχολεία Α΄ βμιας και Β΄ βμιας Εκπαίδευσης (1ο Γυμνάσιο- Λύκειο και Πολυκλαδικό) της Τρίπολης.

Είναι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός Ε.Δ.Ε. και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας ενώ ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση.

Μιλάει Αγγλικά και είναι γνώστρια της Γαλλικής Γλώσσας ενώ κατέχει δίπλωμα πιστοποίησης γνώσεων Η/Υ. 

Γκέλυ, σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να συμπαραταχθείς μαζί μας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο, κυρίως, για τους νέους ανθρώπους που επέλεξαν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας.

Καλή επιτυχία!!! 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.