Εκλογες 2019

Ο Θεοχάρης Βερέμης υποψήφιος με τον Βόσνο

H παράταξη "Για την Τρίπολη" με επικεφαλής τον Δημήτρη Βόσνο, ανακοίνωσε έναν νέο υποψήφιο για της αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ονομάζομαι Θεοχάρης Βερέμης του Νικολάου και της Σοφίας γεννήθηκα στο Γιοχάνεσμπουργκ της Ν.Αφρικής το 1973. Σε μικρή ηλικία ήρθα στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα κατοικώ στο Ζευγολατιό Αρκαδίας,όπου και δραστηριοποιούμαι  επαγγελματικά ως επαγγελματίας αγρότης.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό του Δημήτρη ΒΟΣΝΟΥ «για τηνΤρίπολη», γιατί έχουμε έμπνευση και όραμα για να αλλάξουμε τον τόπο που αγαπάμε σε όλους τους κοινωνικούς τομείς και ειδικότερα, στον αγροτικό τομέα,όπου και δραστηριοποιούμαι από μικρό παιδί.

Ο Δημήτρης Βόσνος είναι για μένα ο άνθρωπος που έχει το πρακτικό μυαλό και την εμπειρία για να αφήσει πίσω την μονόπλευρη πολιτική των προηγούμενων δημοτικών αρχών και να καινοτομήσει με πρωτοβουλίες και δράσεις.

Πιστεύω πως ο Δημήτρης Βόσνος θα είναι ο Δήμαρχος όλων των πολιτών του Δήμου μας. Είμαι μαζί του «για την Τρίπολη» που μας αξίζει. 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.