Εκλογες 2019

Συνάντηση Βόσνου με Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου

Συνάντηση Υποψηφίου Δημάρχου Τρίπολης Δημήτρη Βόσνου με το ΔΣ του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου.

Την Τρίτη 14 Μαϊου ο Υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος και οι Υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κολοβός, Δήμητρα Πλάκα και Βάλια Αμπατζή συναντήθηκαν με μέλη του ΔΣ του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου μετά από πρόσκλησή του.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα γύρω από τον τουρισμό- πολιτισμό και την ανάπτυξη του Δήμου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα κατά την έναρξή ο Πρόεδρος του Τ.Ο.Π. κ. Κώστας Μαρινάκος ζήτησε από τον κ. Βόσνο να αναφερθεί στις παρεμβάσεις που θα κάνει σε έργα και την χρηματοδότησή τους σε περίπτωση εκλογής του στο Δήμο Τρίπολης.

Ο Δημήτρης Βόσνος είπε ότι "χρειάζεται καταρχήν ουσιαστική συνεργασία τόσο με τον Τ.Ο.Π. όσο και με την κοινωνία"

Επίσης ανέφερε ότι:

"Πρέπει να υπάρξουν κίνητρα επισκεψιμότητας ώστε αυτός που θα έρθει στο Δήμο μας να μείνει. Πρέπει να υπάρξει κοινό σχέδιο και στρατηγική ώστε ο Δήμος μας να γίνει δυνατός σε πολιτιστικό και τουριστικό επίπεδο. Να κοιτάμε το εμείς και όχι το εγώ"

Στη συνέχεια, ο λόγος  δόθηκε στην κ. Αμπατζή η οποία τόνισε ότι "έχουμε ένα δυνατό brand name που είναι το Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και με αφορμή τα 200 χρόνια που πλησιάζουν θα πρέπει, αύριο κιόλας, να εργαστούμε για να αναδείξουμε αυτό το γεγονός μιας και αφορά την πόλη μας. Επίσης μίλησε για ενίσχυση των γιορτών των χωριών μας, για αξιοποίηση της λίμνης Τάκα σε πολυήμερο Lake Music Festival , ενημερωτικά τουριστικά κιόσκια που λείπουν από την πόλη, Φεστιβάλ για Νέους και δομές για ΑΜΕΑ ώστε να επισκέπτονται την πόλη μας με ευκολία και ασφάλεια" .

Η κ. Πλάκα ως αρχαιολόγος αλλά και  έχοντας εργαστεί ως ξεναγός τόνισε την ανάγκη διασύνδεσης αρχαιολογικών χώρων του Δήμου Τρίπολης και με ξεναγήσεις  ενώ ανέφερε στις προτάσεις της την αξιοποίηση του αεροδρομίου. Επίσης πρότεινε γαστρονομικά event που θα μπορούσε ο Δήμος μας για την ανάδειξη των προϊόντων και της τοπικής κουζίνας .

Ο Γιάννης Κολοβός είπε ότι "η Τρίπολη θα πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη ταυτότητα , να δοθεί σημασία στην ψηφιακή ξενάγηση και να αξιοποιηθεί το σπίτι του Γκάτσου στην Ασέα."

Τέλος, ο επικεφάλης της παράταξης "για την Τρίπολη" Δημήτρης Βόσνος ανέφερε ότι "θα πρέπει να δημιουργηθεί μια τουριστική επιτροπή, να φτιαχτούν οι δρόμοι (με λακούβες ποιος μας επισκέπτεται;), πάρκινγκ τουριστικών λεωφορείων και αυτοκινήτων , δημιουργία Μουσείου του Αγώνα στην Τρίπολη και πάρκου Ολυμπισμού την Τεγέα. Επίσης θα πρέπει όντως από την επόμενη μέρα να κάνουμε προεργασία για τα 200 χρόνια και να αξιοποιήσουμε την Τάκα και για αθλητικές εκδηλώσεις."

Το ΔΣ του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου τόνισε ότι "πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές και ευχήθηκαν στον Δημήτρη Βόσνο καλή επιτυχία στον αγώνα του για το Δήμο Τρίπολης."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.