Εκλογες 2019

Δύο υποψήφιες στο πλευρό του Βόσνου

Δύο ακόμα υποψήφιες με την παράταξή του, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Βόσνος.

Η Βασιλική Τσαντήλα στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Βόσνου

Ονομάζομαι Βασιλική Τσαντήλα του Θεοδώρου και της Αθανασίας το γένος Κολοβού και γεννήθηκα στην Τρίπολη το Έτος 1984. Είμαι παντρεμένη και έχω δύο κόρες. Φοίτησα στο 3 Γυμνάσιο Τρίπολης και αποφοίτησα από το 3 Λύκειο Τριπολης το Έτος 2001.Συνεχισα τις σπουδές μου στην σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Π.Γ.Ν.Τ. και στο Τ.Ε.Ε. Τρίπολης κατέχοντας Αριστείο Προόδου και Υποτροφία Ι.Κ.Υ. Επί σειρά πολλών ετών ασχολήθηκα με την μουσική ξεκίνησα ως μαθήτρια στην Μουσική Σχολή Απόλλων του Γεωργίου Καρκουλη σε ηλικία 8ετων και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Ωδείο Ηχώ στην Αθήνα κατέχοντας Πτυχίο και Δίπλωμα Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών όπως επίσης γνώσεις Ανωτέρας Πιάνου, Μπουζουκιού και Κλαρινέτου. Εργάστηκα στην Μουσική Σχολή Απόλλων Γεωργίου Καρκουλη ως καθηγήτρια μουσικής τα έτη 2002-2014 και στο Μουσικό Γυμνάσιο Τρίπολης. Συμμετείχα στην Χορωδία Τρίπολης La Vita και στην Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης. Αποφάσισα να συστρατευτω με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Βοσνο σαν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

 

Η Γιάννα Ροϊνιώτη στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Βόσνου

Η Ιωάννα (Γιάννα) Ροϊνιώτη του Χρήστου και της Παναγιώτας γεννήθηκε το  1967 στο Μερκοβούνι Αρκαδίας.

Φοίτησε στο Δημοτικό σχολείο Μερκοβουνίου, μετά  στο 2ο Γυμνάσιο Τρίπολης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης με ειδικότητα << Τμήμα Δομικών Έργων>>.

Από το 1988 και για 20 χρόνια εργάστηκε στο χώρο της εστίασης.

Σήμερα εργάζεται στο ΚΤΕΛ νομού Αρκαδίας 

Από το γάμο της έχει αποκτήσει δύο κόρες

Καλή επιτυχία Γιάννα!!!

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.