Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παρουσίαση βιβλίου "Η Επικοινωνία γιατρού - αρρώστου" (pics & vid)

Το Σάββατο (30/9) λίγο μετά τις 20:00, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου "Η επικοινωνία γιατρού - αρρώστου", του Δ/ντη Καρδιολογικού Τμήματος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, κ. Δημητρίου Ν. Χρυσου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

 

Η Πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης κ. Μεντή ξεκίνησε την παρουσίαση.

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Θανάσης Δρίτσας, καρδιολόγος, συνθέτης - συγγραφέας και ο συγγραφέας κ. Xρυσός  Δημήτριος. 

Στη συνέχεια, ακολούθησε συναυλία με τους Θανάση Δρίτσα (πιάνο - τραγούδι) και Γιώργο Καραμούτσο ειδικευόμενο Ψυχίατρο Γενικού Νοσοκομείου Τρίπολης (κοντραμπάσο). 

Παρουσιάστηκαν δημοφιλείς μελωδίες και τραγούδια του Θανάση Δρίτσα.

 

Την παρουσία του βιβλίου τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων και πρόσωπα της πολιτικής του νομού μας: ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Δημήτρης Παυλής, η πολιτευτής της ΝΔ κ. Εύη Τατούλη, ο Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και ο  επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” κ. Κώστας Τζιούμης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.