Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Περιοδείες ΚΚΕ σε ορκωμοσίες νεοσυλλέκτων στρατιωτών

Περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ στις επικείμενες ορκωμοσίες νεοσυλλέκτων στρατιωτών.

 

Με αφορμή την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων στρατιωτών της 2017 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, στελέχη του ΚΚΕ θα περιοδεύσουν στα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων της Πελοποννήσου για να ενημερώσουν τους νέους στρατευμένους και τους γονείς τους για τις θέσεις του ΚΚΕ για τα δικαιώματα των φαντάρων.

 

Συγκεκριμένα:

 

• Στο ΚΕΝ Καλαμάτας στις 10.30 πμ, θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γ. Τζαβάρα, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. 

• Στο ΚΕΕΜ Σπάρτης στις 10.30 πμ, θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Δ. Μαστρογιαννόπουλο, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

• Στο 11ο Σύνταγμα Πεζικού και στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης Αεροπορίας στην Τρίπολη στις 10.30 πμ, θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Π. Πανούση, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Αρκαδίας και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

• Στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου στις 10.30 πμ, θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Τ. Αντωνίου, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.