Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παιδική παράσταση συνεπήρε μικρούς & μεγάλους! (pics- vid)

Μια υπέροχη παιδική παράσταση με τίτλο "Το όνειρο του καλικάντζαρου", έλαβε χώρα στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο το απόγευμα της Τετάρτης (27/12).

 

Περιγραφή του έργου:

Ο καλικάντζαρος τρύπωσε στο όνειρό του, στην απαγορευμένη αποθήκη παιχνιδιών του Αγιο-Βασίλη. Εκεί είδε πράγματα μαγικά και μυστικά, συντρόφευε τα παιχνίδια στο ταξίδι τους μέχρι τα σπίτια των παιδιών σε ολόκληρη τη γη.

Τι είδε ο καλικάντζαρος; Για να απαντηθεί αυτό θα πρέπει να επιστρατευτεί το μεγαλύτερο όπλο των παιδιών: Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ! "Κλείσε τα μάτια και φαντάσου" λοιπόν, με οδηγό χριστουγεννιάτικα τραγούδια από όλο τον κόσμο, κλασσικές και φολκ μελωδίες και παιχνιδιάρικη διάθεση σε μια παράσταση φτιαγμένη για τα παιδιά και τους μεγάλους, με παιδαγωγικά, μουσικά και θεατρικά μοτίβα και μπόλικη φαντασία.

Συντελεστές:

Τραγούδι, κρουστά: Ελεάνα Φακάλου - Ακορντεόν-glockenspiel: Χριστίνα Σουλβατζή - Πιάνο, φλογέρα: Κατερίνα Μπαρτζόκα Κείμενο/σκηνοθετική επιμέλεια: Λευτέρης Ντρούβας, Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χριστίνα Σουλβατζή

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.