Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Έρχεται το 11ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι

Στις 16, 17, 18 και 19 Φεβρουαρίου έρχεται το καλύτερο Λαγκαδιανό καρναβάλι από την Καρναβαλική Ομάδα 11ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, "Η παρέα του τράγου".

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Νέων Λαγκαδίων: 

-Είναι δύσκολο να ανεβείς ψηλότερα από την κορυφή. Είναι αδύνατο να ταξιδέψεις πάνω από την ταχύτητα του φωτός. Είναι παράτολμο να στοχεύσεις δύο φόρες πέρα από τα όρια….

 

Το τεράστιο άλμα της επιτυχίας του δέκατου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, στο επίπεδο του θεάματος, της προσέλευσης και της απήχησης, έθεσε σε δυσπρόσιτα ύψη τον πήχη, τοποθετώντας τα πρώτα συναισθήματα της φετινής Καρναβαλικής Ομάδας στο φάσμα της ανησυχίας.

 

-Είναι δύσκολο να κολυμπήσεις στη μέση του ωκεανού. Είναι αφύσικο να ξεπερνάς το είδωλό σου. Είναι μάταιο να κυνηγάς τη σκιά σου…

 

Η ζέση, οι μνήμες, η αγάπη για τη ζωή, τη γιορτή, και τον έρωτα, αντεπιτίθενται.

 

-Είναι όμορφο να προσμένεις την άνοιξη. Είναι μαγικό να ονειροπολείς… Είναι πρόκληση να διοργανώνεις το 11ο Λαγκαδιανό Καρναβάλι!

 

Συνεχίζουμε.. 16,17,18,19/2 , για το καλύτερο Λαγκαδιανό καρναβάλι!

 

ενσαρκώνοντας τους Αρκαδικούς μύθους και τους Διονυσιακούς ήχους!

Καρναβαλική Ομάδα 11ου Λαγκαδιανού Καρναβαλιού, «Η παρέα του τράγου»

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.