Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Αριστούχους από την Πελοπόννησο βραβεύει η Eurobank

Αριστούχους από τους νομούς Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Ηλείας, Λακωνίας και Κορινθίας θα βραβεύσει και φέτος η τράπεζα Eurobank.

Η τελετή βράβευσης των συνολικά 68 μαθητών από την Πελοπόννησο, θα γίνει την Παρασκευή στις 6.30 μ.μ στο Αποστολοπούλείο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια και γίνεται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων. Από το 2003 που ξεκίνησε, μέχρι και σήμερα έχει βραβεύσει συνολικά 16.835 αριστούχους μαθητές από όλη τη Ελλάδα

Το πρόγραμμα αφορά αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι πάνω από 18.000, σε κάθε ένα από τα 1.800 γενικά και επαγγελματικά λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα

Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

 

Εφημερίδα "Ελευθερία της Μεσσηνίας"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.