Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μια βραδιά στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Τεγέας

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7:00 μμ. στη βιβλιοθήκη Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας, θα πραγματοποιηθεί βραδιά συζήτησης.

(Δελτίο Τύπου)

"Στην εποχή της χρήσης νέων τεχνολογιών, μία Βιβλιοθήκη οφείλει να τις παρακολουθεί και να τις υιοθετεί ώστε να εξασφαλίζεται η άμεση και συνεχής πρόσβαση στη γνώση.

Τα τελευταία χρόνια όμως, τείνουμε να ξεχάσουμε τον κοινωνικό ρόλο της Βιβλιοθήκης ως σημείο συνάντησης και επικοινωνίας όσων αγαπούν το διάβασμα και το βιβλίο.

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να ξαναδούμε τη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος ως τόπο συνάντησης, ανταλλαγής απόψεων και γνώσεων, ενημέρωσης και επικοινωνίας, σας προσκαλούμε σε μια βραδιά συζήτησης με ο την κ.  Αλεξάνδρα Παπάζογλου Διευθύντρια των Βιβλιοθηκών του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7.00μμ στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας με σκοπό τη δημιουργία λέσχης ανάγνωσης ενηλίκων.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.