Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Ομιλία στην Τεγέα περί πρόληψης οφθαλμικών παθήσεων

Aκολουθεί Δελτίο Τύπου του Ιδρύματος "Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος-Βιοχάλκο"

 

Οι αλλαγές στην όραση που σχετίζονται με την ηλικία συμβαίνουν σε πολλούς ανθρώπους καθώς μεγαλώνουν. Αυτές  οι αλλαγές αποτελούν  φυσιολογικό μέρος  της  γήρανσης. 

 

Αλλά καθώς τα χρόνια περνούν, αναπτύσσουμε οφθαλμικές παθήσεις που σχετίζονται με την ηλικία. Όσο μεγαλύτερη η ηλικία, τόσο τα προβλήματα όρασης πληθαίνουν, όπως η ηλικιακή εκφύλιση της ωχράς, ο καταρράκτης, το γλαύκωμα κ.ά. 

 

Ο τακτικός έλεγχος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθούμε ότι τα μάτια μας είναι υγιή. Πολλές ασθένειες των ματιών μπορούν να αντιμετωπιστούν με επιτυχία αν εντοπιστούν νωρίς.

 

Για την πρόληψη και τη θεραπεία των πιο συνηθισμένων οφθαλμικών παθήσεων των ενηλίκων, θα μας μιλήσει ο κ.  Σωτήριος Γαρταγάνης, Ομότιμος Καθηγητής Οφθαλμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 7.00μμ,  στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.