Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Παρουσίαση στην Τεγέα από το Κοινωφελές Ίδρυμα Στασινόπουλος

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Μιχαήλ Ν. Στασινόπουλος -ΒΙΟΧΑΛΚΟ σας προσκαλεί στην παρουσίαση με θέμα: "Καρκίνος του μαστού και καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Δύο ιάσιμα νεοπλάσματα" την Τετάρτη 7/3 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας.

"Καρκίνος του μαστού και καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Δύο ιάσιμα νεοπλάσματα"

 

Ο καρκίνος του μαστού και ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας είναι ο πρώτος και ο τέταρτος συχνότερος καρκίνος στις γυναίκες αντιστοίχως. Αν και πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικά νεοπλάσματα (από πλευράς αιτιολογίας, εκδηλώσεων και θεραπείας) εν τούτοις παρουσιάζουν ένα σημαντικότατο κοινό χαρακτηριστικό: Μπορεί και οι δύο να διαγνωσθούν σε πολύ αρχικό στάδιο και επομένως να ιαθούν με την εφαρμογή συστηματικού, προσυμπτωματικού ελέγχου. 

 

Τα θέματα αυτά, μαζί με βασικά επιδημιολογικά και κλινικά δεδομένα των δύο νεοπλασμάτων, θα παρουσιασθούν από τον Καθηγητή Χρίστο Α. Παπαδημητρίου, Παθολόγο-Ογκολόγο, Υπεύθυνο της Ογκολογικής Μονάδας του "Αρεταίειου" Νοσοκομείου και Υπεύθυνο της Ογκολογικής Μονάδας του Μαιευτηρίου ΙΑΣΩ.

 

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος στο Στάδιο Τεγέας.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.