Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

FOLK FESTIVAL στην Τρίπολη

Η Χορωδία Τρίπολης πραγματοποιεί Φολκλορικό Νεανικό Χορωδιακό Φεστιβάλ, το Σάββατο 10/3 και την Κυριακή 11/3, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο Τρίπολης.

Ένα Νεανικό Χορωδιακό FOLK FESTIVAL, προσφορά της Χορωδίας Τρίπολης, θα έχει τη χαρά να απολαύσει το φιλότεχνο κοινό της πόλης, με επίλεκτα Χορωδιακά Νεανικά Σχήματα, από Αθήνα, Πάτρα, Ναύπλιο και Τρίπολη....

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, το Καλλιτεχνικό Σωματείο της Πόλης μας, που, επί 33 συναπτά έτη προσφέρει υπεύθυνο ΔΩΡΕΑΝ Πολιτισμό στην Τρίπολη, παρά την οικονομική κρίση, δεν το βάζει κάτω.... Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το διήμερο Φολκλορικό Νεανικό Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο θα δώσουν το παρόν τους εφτά (7) Νεανικά Σύνολα, με 200 ερμηνευτές!

 

Οι Συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, το προσεχές ΣαββατοΚύριακο, 10 και 11 Μάρτη, ώρα 7μιση το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

Το Πρόγραμμα των, ως άνω, Συναυλιών, έχει εξής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ

1.Γυναικεία Χορωδία Αθήνας “τα Καλλιτεχνήματα

2.Χορωδία 3ου Γυμνασίου Πάτρας

3.Χορωδία “Αντηχώ” Πάτρας

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ

1. Νεανική Χορωδία Ναυπλίου “Tamperamento”

2. Χορωδία “ Voice box” Αθήνας

3. Μικτή Χορωδία Δήμου Κηφισιάς

4.Γυναικείο Νεανικό Τμήμα Χορωδίας Τρίπολης “La Vita”

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.