Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Υπό βροχή η κατάθεση στεφάνων της 25ης Μαρτίου (video, photos)

Την Κυριακή (25/3), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων στην πλατεία Άρεως.

Μετά την Δοξολογία στην εκκλησία των Ταξιαρχών Τρίπολης, συγκέντρωση Επισήμων και πολιτών της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή (25/3) και ώρα 11:30, στο χώρο του Μνημείου Αρχιερέων και Προκρίτων, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αλλά και από διαφόρους φορείς της πόλης ενώ στο τέλος, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών και έγινε ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παρόντες στην κατάθεση στεφάνων ήταν ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Νίκος Αντώνογλου, ο Βουλευτής Αρκαδίας κ. Γιώργος Παπαηλιού, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής , Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, πολιτευτές καθώς και εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

 

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την παρέλαση, που είναι προγραμματισμένη στις 12:00 π.μ., επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.