Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Slow Biking στην Τρίπολη

Μία αθλητική εκδήλωση πραγματοποιείται το Σάββατο (12/5) και ώρα 11:00 π.μ. στην Τρίπολη υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.

Το έργο #DopOut που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus - για τον Αθλητισμό, απευθύνεται σε νέους (15 -18 ετών) σχετικά με το ντόπινγκ και την "φαρμακολογική ρύπανση" (χρήση ναρκωτικών και συνταγογραφούμενων φαρμάκων) στον αθλητισμό.​ 

 

Στo πρόγραμμα συμμετέχουν ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ISCA) και η Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή (CONI) και δράσεις πραγματοποιούνται σε 5 χώρες (Ελλάδα, Ιταλία, Ρουμανία, Σλοβενία και Τουρκία)

 

​Στην Ελλάδα, το έργο υλοποιείται στην Θεσσαλονίκη και την Τρίπολη από την Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ ως εθνικός εταίρος σε συνεργασία με την σχολική μονάδα του Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του 1ου ΕΠΑΛ Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης.

 

Στο πλαίσιο του έργου, oι μαθητές σχεδιάζουν μια αθλητική εκδήλωση για την παρουσίαση των βίντεο και των δράσεων που υλοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας επικοινωνίας, διανομή φυλλαδίων με συνδέσμους και επαφές των εργαλείων επικοινωνίας της καμπάνιας κ.λ.π.

 

H εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης.

Επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος (υπό κατασκευή)​

​​http://www.dopout.eu/?lang=el

 

Για την "Πράσινες Διαδρομές ΚοινΣΕπ"

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής

Γεώργιος Φαρφαράς

Τηλ. Επικοινωνίας

6936-888967

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.