Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Μουσική παράσταση "Ο Τάκης ο τεταρτάκης και οι φίλοι του"

Μια, άκρως, επιτυχημένη μουσική παράσταση παρουσίασε το 70μελές Προ-Παιδικό Τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τα "ΣΚΑΘΑΡΙΑ", το βράδυ της Κυριακής, 3 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, στο φινάλε της χορωδιακής σεζόν 2017-2018.

Ήταν μια μουσικοθεατρική παράσταση, που δραματοποίησε το μουσικό παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη «ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του».

Ένα μουσικό παραμύθι, που σκοπό είχε την προώθηση σπουδαίων μηνυμάτων για τη σωστή συμπεριφορά παιδιών και μεγαλύτερων, με στόχο την επίτευξη των βαθύτερων επιδιώξεων τους. 

Η δουλειά αυτή, χρειάστηκε πολλούς μήνες προετοιμασίας, από σπουδαίους συντελεστές διαφορετικών τομέων.  

Η προετοιμασία των μικρών μας φίλων έγινε από την καθηγήτρια πιάνου και μαέστρο, κ. Ελένη Αλεξοπούλου, και η επιμέλεια της θεατρικής παρουσίασης του παραμυθιού, από την ηθοποιό και δασκάλα θεάτρου, Χριστίνα Γκιντώνη. Για το υπέροχο σκηνικό και τις στολές των μικρών μας φίλων-ηθοποιών, εργάστηκε ο εικαστικός δάσκαλος Βασίλης Νάστος, ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης, που μας παραχώρησε τα υλικά για τη διακόσμηση. Τα κεφαλάκια των ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ μας, που παρουσιάστηκαν ως δέντρα τους δάσους, στόλισε η διακοσμήτρια Άρτεμις Κολονιάρη. Συμπαραστάτες της μαέστρου σε αυτή την προσπάθεια, καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις της χρονιάς, ήταν η εκπαιδευτικοί: Ανεζίνη Λυμπέρη, Αγγελική Λυμπεροπούλου και  Γεωργία Γαλάνη. 

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους μικρούς ήρωες της ιστορίας μας, που ήταν: οι ηθοποιοί, Άρτεμις Κολονιάρη, Λουκάς Σύριος, Βασίλης Μπελεσιώτης, Κωνσταντίνος Κουσθένης, Άννα Ζυμπίδη και Παναγιώτης Καλασιούντας,  επίσης οι εξαιρετικοί μουσικοί, Βασίλης Γεωργακόπουλος, Θανάσης Μουρλάς και Παναγιώτης Τραχανάς. 

Θα ήταν παράλειψή μας, αν δεν ευχαριστούσαμε θερμά, τον Δήμο Τρίπολης για την παραχώρηση της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου, καθώς και το δίδυμο, Άρη Καμβύση και Θοδωρή Τσάμη, για τη βοήθεια τους στην ηχητική εγκατάσταση. 

Να υπενθυμίσουμε στους γονείς, ότι και κατά τη νέα σεζόν 2018-2019, θα συνεχίσει να λειτουργεί το τμήμα των «ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ», με παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτης και δεύτερης δημοτικού. 

 

Από το Δ.Σ.

τής ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.