Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Η 7η έκθεση "Άρτος - Οίνος – Έλαιον" επιστρέφει

Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει και φέτος για 7η συνεχή χρονιά την παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων "ΑΡΤΟΣ – ΟΙΝΟΣ – ΕΛΑΙΟΝ".

Η έκθεση αποτελεί πλέον επιτυχημένο θεσμό για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, προβάλλοντας τα ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα, το λαϊκό πολιτισμό, τα ελληνικά ήθη και έθιμα και τις τοπικές παραδόσεις μας.

Πραγματοποιείται από Πέμπτη 2 έως Κυριακή 5 Αυγούστου στο υπέροχο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων, προσφέροντας ελκυστικές βραδιές, με ελεύθερη είσοδο.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα απολαύσουμε τις μαγειρικές επιδείξεις παγκοσμίως διακεκριμένων σεφ, οι οποίοι θα αναδείξουν τη σύγχρονη εθνική μας γαστρονομία, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τον πλούτο, το συναίσθημα και τη δυναμική των γευστικών συνδυασμών, υψηλών πάντα σε διατροφική αξία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.