Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα 2018

O Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ), θα πραγματοποιήσουν το "6ο Φεστιβάλ Λάδωνα-Αυγουστιάτικες διαδρομές στο έντεχνο τραγούδι" παρέα με τη Νάντια Καραγιάννη και τον Νίκο Καραγιάννη.

O Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας (ΔΗΚΕΓ) στα πλαίσια των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιήσουν το "6ο Φεστιβάλ Λάδωνα-Αυγουστιάτικες διαδρομές στο έντεχνο τραγούδι" παρέα με την Νάντια Καραγιάννη, τον Νίκο Καραγιάννη και τους άξιους μουσικούς που τους συνοδεύουν στην Λίμνη του Λάδωνα (περιοχή Λαδωνίδα), το Σάββατο 11 Αυγούστου 2018 ώρα 9.15 μ.μ.

Σας προσκαλούμε για ένα αυγουστιάτικο σαββατόβραδο μέσα στο επιβλητικό και μαγευτικό τοπίο της λίμνης του Λάδωνα στη συναυλία των καταξιωμένων καλλιτεχνών με τα καλύτερα έργα της έντεχνης ελληνικής μουσικής. 

Η βραδιά προβλέπεται πανέμορφη και απολαυστική.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.