Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Συγκίνηση και χαρά στη μετονομασία της πλατείας Φιλικών (video, photos)

Τελετή μετονομασίας της πλατείας Φιλικών σε πλατεία προσφύγων Μικράς Ασίας "Γ. Καραγιάννης", πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/9).

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην πλατεία ώστε να τιμήσει τα πρόσωπα της εκδήλωσης, αλλά και τον εκλεκτό της βραδιάς τον κ. Καραγιάννη.

Ο Τριπολίτης αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, Γιώργος Καραγιάννης, γνωστός για το κινηματογραφικό του έργο, παραγωγός και ιδιοκτήτης των σύγχρονων τηλεοπτικών πλατό "ΚΑΠΑ STUDIO", τιμήθηκε στη γενέτειρά του, με το πιο όμορφο δώρο!

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος. Να υπενθυμίσουμε πως την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 πμ στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης με Δοξολογία και στις 11:00 πμ στο χώρο του Μνημείου των Προσφύγων με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.