Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πρεμιέρα για... "Το διπλό παιχνίδι"

Πρεμιέρα κάνει σήμερα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά "Το διπλό παιχνίδι" από τη Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.

Η Θεατρική Ομάδα  θα παρουσιάσει στα Εντευκτήρια του Συλλόγου (οδός Φιλελλήνων 8) από τις 3 μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου (εκτός από τις 8 του μηνός) το αστυνομικό έργο του Ρομπέρ Τομά "Το διπλό παιχνίδι".

Τις Κυριακές 9 και 16 Δεκεμβρίου θα δοθούν διπλές παραστάσεις. Ώρα έναρξης των απογευματινών: 7.00. Όλες οι βραδινές θα ξεκινούν στις 9.00. 

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, παρακαλείται το κοινό α) να μην αναβάλλει την προσέλευσή του για τις τελευταίες ημέρες και β) να τηλεφωνεί για την κράτηση θέσεων στο τηλέφωνο της Ομάδας (2710-222769) 7-9 κάθε βράδυ , από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 16 του μηνός.

Δείτε εδώ όσα είπε για την παράσταση η πρόεδρος της Θ.Ο.Τ., Αντωνία Μπαντούνα, στην εκπομπή του Γιώργου Ηλιόπουλου "Έι εσείς, οι απ' έξω"...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.