Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

"Οικογένεια Νώε" στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης! (video)

H Θεατρική Ομάδα των Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας από τις 3-7 Ιανουαρίου παρουσιάζει το έργο “Οικογένεια Νώε”, στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παράσταση που έλαβε χώρα χθες Κυριακή 6 Ιανουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας. Πρόκειται για ένα έργο με δράση και υπέροχα νοήματα τόσο για παιδιά όσο και για μεγάλους.   

Λίγα λόγια για το έργο 

Ενώ ολόκληρος κόσμος βυθίζεται, μια κιβωτός παλεύει με τα κύματα. Ο προνοητικός Νώε, τα παιδιά και τα εγγόνια του, μαζί με δεκάδες ζώα, όχι μόνο ήμερα αλλά και άγρια, ταξιδεύουν και αγωνίζονται για την επιβίωση. Εναντίον τους δεν είναι μόνο τα κύματα, αλλά, στιγμές στιγμές, και οι μεταξύ τους σχέσεις. Στον περιορισμένο χώρο της κιβωτού, οι συγκάτοικοι συγκρούονται και συμφιλιώνονται, θυμώνουν και συγχωρούν, διαφωνούν και συνεργάζονται, απογοητεύονται και ελπίζουν. Γνωρίζουν καλύτερα τους άλλους αλλά και τον εαυτό τους. Κι αναρωτιούνται για ένα σωρό πράγματα: για τη φύση, τη θέση μας μέσα σε αυτήν, πόσο μαθαίνουμε μέσα από την ιστορία, πόσο ανοιχτοί είμαστε στο καινούργιο. Αν και σπάνια παίρνουν ικανοποιητικές απαντήσεις, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν την αξία του ταξιδιού. Ένα έργο που σφύζει από ενέργεια, τρυφερότητα και χιούμορ και αφορά μικρούς και μεγάλους καθώς καθρεφτίζει τον κόσμο μας, τις σχέσεις μας, τις ζωές μας.

 

Όσοι δεν είχατε την δυνατότητα να πάτε να παρακολουθήσετε την παράσταση τις προηγούμενες ημέρες σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου είναι η τελευταία σας ευκαιρία. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.