Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Εαρινή Συναυλία από την Χορωδία "Ορφέας Τρίπολης"

Το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 η χορωδία "Ορφέας Τρίπολης" θα παρουσιάσει την εαρινή της συναυλία, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.

Η χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ» πιστή στο πολιτιστικό ραντεβού με το κοινό της πόλης μας, παρουσιάζει την «ΕΑΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ» της παιδικής της χορωδία υπό την διδασκαλία και διεύθυνση της soprano-coloratoura Γιέλενα Γιοβανοβιτς – Μπακοπούλου. 

Η διευθύντρια του τμήματος έχει προετοιμάσει ένα αισιόδοξο και ανοιξιάτικο μουσικό ταξίδι από πολλές μουσικές εποχές και χώρες, συνεχίζοντας τις επετειακές εκδηλώσεις της χορωδίας μας, που φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια πολιτιστικής ζωής και προσφορά στα κοινά της πόλης μας.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την όμορφη μας συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου 2019, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης, με ώρα έναρξης 8 μ.μ.

Στο πιάνο συνοδεύει ο μουσικός Γ. Μιχαλόπουλος.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.