Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Β' Μέρος Φεστιβάλ - Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο

Το 5ήμερο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στον ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ, υλοποιεί η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Το 5ήμερο 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ – Αφιέρωμα στον ΝΙΚΟ ΓΚΑΤΣΟ, που υλοποιεί η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ολοκληρώνεται το τριήμερο (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), με ένα εξίσου ποιοτικό και απολαυστικό πρόγραμμα, τόσο από χορωδίες, όσο και από κοντσέρτα.

Κατ’ αυτό, το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., θα εμφανιστούν έξι (6) χορωδίες από όλη την Ελλαδα, η Δημοτική χορωδία Σπάτων- Αρτέμιδος, η χορωδία Πάτρας « Κοινο_τοπία », η Πολυφωνική χορωδία Ανατολικής Αιγιαλείας, η χορωδία « Califonia Dreaming », η Μικτή χορωδία Ελληνικού και η δική μας LA VITA.

Την επομένη, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. θα υπάρξει μια βραδιά – σύμπραξη της Φιλαρμονικής του Δήμου Τρίπολης με τα 

« Σπουργίτια » της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και την καλλιτεχνική διεύθυνση των μαέστρων κ. Κωστούρου Σωτήρου και κ. Καραφωτιά Διονύση, σε τραγούδια με στίχους Ν. Γκάτσου και όχι μόνο.

Θα ακολουθήσει μια ανεπανάληπτη βραδιά, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου και ώρα 8 μ.μ., που δεν δεν πρέπει να χάσει κανείς, μια προσφορά της μεγάλης « Δραματικής Σχολής Σταυράκου », την οποία διευθύνει ο Τριπολίτης Σωτήρος Λαμπρόπουλος, μια ‘σπέσιαλ’ βραδιά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό, ΘΟΔΩΡΟ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, ο οποίος θα τραγουδήσει μαζί με 5μελές συγκρότημα…!

Οι Τριπολίτες λάτρεις του μεγάλου ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ, της κουλτούρας και του πολυφωνικού τραγουδιού, θα έχουν την ευκαιρία, με δωρεάν είσοδο, ν’ απολαύσουν ένα ονειρώδες χειμωνιάτικο 3ήμερο στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο!

Σας περιμένουμε!

              

                                                     Από το Δ.Σ.

                                         της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.