Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Πανηγυρίζει η Αγία Μαρίνα στο ξωκκλήσι της Κάρτσοβας

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Φιλικών.

Κάθε χρόνο όπως και τα τελευταία 17 χρόνια, έτσι και φέτος ο "Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος «Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας» (Σύλλογος Φιλικών)", τιμά και πανηγυρίζει την Εόρτη της Αγίας Μαρίνας στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου πηγής στην Κάρτσοβα σε απόλυτη συνεννόηση και συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και την ευλογία του Μητροπολίτη μας Κ.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. 

Η Αγία Μαρίνα, όπως είναι γνωστό είναι βάσει του Καταστατικού μας, είναι η προστάτιδα του Συλλόγου μας και η εικόνα είναι δωρηθείσα από το Διοικητικό μας Συμβούλιο. 

Σήμερα, Πέμπτη 16-07-2020 παραμονή της εορτής και ώρα 7:00 το απόγευμα, θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και την Παρασκευή 17-07-2020, ανήμερα της εορτής θα ψαλεί όρθος και Θεία Λειτουργία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.