Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Στο ήμισυ η χωρητικότητα στο θέατρο Αλσους Αγ. Γεωργίου

Οδηγίες προς... ναυτιλομένους από το τμήμα Πολιτισμού-Τουρισμού του δήμου Τρίπολης.

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα καθορίζονται οι νέοι κανόνες για τους επισκέπτες σε θεατρικές και μουσικές παραστάσεις με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα στο εφετινό καλοκαίρι όσοι επισκεφτούν το θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

- Οι θέσεις του θεάτρου άλσους Αγίου Γεωργίου που θα χρησιμοποιούνται από τους θεατές στις παραστάσεις και τις εκδηλώσεις που θα γίνονται από τον Δήμο ή από άλλους φορείς, περιορίζονται στον αριθμό των 400 σε σύνολο οκτακοσίων που είναι η δυναμικότητα του θεάτρου.

- Στις θέσεις προς χρήση των θεατών θα έχουν τοποθετηθεί μαξιλάρια τα οποία απαγορεύεται αυστηρά να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια των παραστάσεων ώστε να τηρούνται οι αποστάσεις σύμφωνα με τις εντολές για την προφύλαξη από τον covid 19.

- Ο αριθμός των θέσεων πιθανόν να αυξομειωθεί ανάλογα με τις εντολές που θα εκδίδονται από την κεντρική διοίκηση.

- Η είσοδος των θεατών στο κοίλο του θεάτρου θα γίνεται από το άνω μέρος, σύμφωνα με την υπόδειξη των υπευθύνων.

- Η έξοδος του κοινού θα γίνεται από το μέρος της σκηνής με τάξη και χωρίς συνωστισμό.

- Το κοινό θα πρέπει να προσέρχεται στο χώρο του θεάτρου μισή ώρα πριν την παράσταση, φορώντας μάσκα, την οποία θα μπορεί να την βγάλει όταν καθίσει στη θέση του.

- Κατά την αποχώρηση από το θέατρο ο θεατής πάλι θα πρέπει αναχωρεί φορώντας την προστατευτική μάσκα.

- Κατά τη διάρκεια της παράστασης δεν επιτρέπεται η μετακίνηση των θεατών.

- Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται στο θέατρο αφού πρώτα έχουν προμηθευτεί τα αποκόμματα κράτησης θέσεων για τις παραστάσεις του Δήμου που είναι δωρεάν και θα διανέμονται στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο τις εργάσιμες μέρες και ώρες 9.00 π.μ – 3.00 μ.μ.

- Για τις παραστάσεις που έχουν εισιτήριο θα πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες των Φορέων που τις διοργανώνουν και να ενημερώνονται για τα σημεία προπώλησης ή πώλησης από τις ανακοινώσεις τους

- Οι θέσεις στο θέατρο δεν είναι αριθμημένες.

- Μετά την έναρξη της παράστασης απαγορεύεται η προσέλευση θεατών.

- Στο χώρο του θεάτρου δεν θα υπάρχει κυλικείο. Οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα μπουκάλι νερού.

- Απαγορεύεται η κατανάλωση φαγητού ή σνακ κατά τη διάρκεια της παράστασης.

- Η καθαριότητα του χώρου είναι δείγμα πολιτισμού. Το κοινό θα πρέπει να αφήνει τα απορρίμματα στους κάδους κατά την αποχώρησή του.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.