Πολιτισμος - Εκδηλωσεις

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του "Χορεσίβιου"

Διαβάστε όλες τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει.

Ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου "Χορεσίβιος" ακολουθώντας πιστά τις ισχύουσες οδηγίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19 και τηρώντας πιστά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, υλοποιεί το ακόλουθο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2020-2021 που αφορά παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας της περιοχής μας.

• Μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 3 – 7 ετών. Κάθε Δεύτερη Κυριακή με την χοροδιδάσκαλο και Πρόεδρο του ΔΣ Α. Παπαγεωργίου.

• Εκμάθηση παραδοσιακών χορών σε δύο τμήματα κάθε Κυριακή με τους χοροδιδασκάλους Α. Παπαγεωργίου και Χ. Τσαρούχη (εναλλάξ)

• Εργαστήρι αφήγησης για παιδιά 9 – 15 ετών, κάθε δεύτερο Σάββατο με την νηπιαγωγό και Πρόεδρο του ΔΣ Α. Παπαγεωργίου

• Σε συνεργασία με την εκκλησία και χωρίς κανένα κόστος για τους συμμετέχοντες μαθητές, ξεκινά η εκμάθηση Βυζαντινής μουσικής, με τον καθηγητή Βυζαντινής μουσικής, φιλόλογο και ιεροψάλτη Δ. Καραχάλιο και υπό την εποπτεία του συμπατριώτη μας ιεροψάλτη Κώστα Παπαδημητρακόπουλου.

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες αφορούν φυσικά όλα τα παιδιά της περιοχής μας, ανεξάρτητα εάν οι οικογένειες τους είναι ή όχι μέλη του συλλόγου μας.

Ελπίζοντας ότι η υγειονομική κατάσταση της περιοχής μας αλλά και της χώρας γενικότερα, θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε απρόσκοπτα το υλοποιούμενο πρόγραμμα θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες και όλους, καλή σχολική χρονιά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.